Mä näitä polkuja tallaan…
helmikuu 4, 2012
Sumaripinturi
helmikuu 8, 2012

FR nymfi

FR Nymfi
Koukku: Tiemco 2312 #12
Lanka: Oranssi 6/0
Pyrstö: Kultafasaanin pyrstösulan siikasia.
Runko: Tumman suklaanruskeaa duppinkia kierrettynä köydeksi, josta muodostuu jaokkeinen runko
Siipiaihiot: Kaksi kultafasaanin siipisulkaa jotka lakataan ja leikataan muotoon. Selkäkilveksi valitaan hieman pehmeämpi, esim. kylkisulka, jota ei lakata. Sulka trimmataan supussa sen pää tasaten. Sulka kiinnitetään kupera puoli ylös ja ruoti taaksepäin. Tämä jätetään toistaiseksi pystyyn. Tästä muotoillaan selkä ja pää myöhemmin
Koivet: Kultafasaanin pyrstösulan siikasia. Ensimmäinen pari kiinnitetään ensimmäisen siipiaihion kohdalle. Seuraavat kaksi paria toisen siipiaihion kohdalle.
Pää: Pystyyn jätetty sulka käännetään eteenpäin ja kiinnitetään koukun silmän taakse. Lankaa kierretään muutamia kierroksia taaksepäin ja vielä eteenpäin sojottava sulka käännetään taakse. Kääntö jättää pienen pään ja sidos päätetään niskaan.
Tuntosarvet: Kaksi karvaa karhua, nutriaa tai samankailtaista materiaalia.