Mä näitä polkuja tallaan…

February Red Nymph
helmikuu 4, 2012
FR nymfi
helmikuu 4, 2012

Mä näitä polkuja tallaan…

Heti ulos astuttuani 23 asteen pakkanen nirhaisee poskiani arktisella raastimella. Matka lumeen syntynyttä kapeaa polkua pitkin Myllypoolille ei näytä yhtä houkuttelevalta kuin kesällä. Puun oksistoon härmistyneet utopistiset muodot innostivat kuitenkin jatkamaan matkaa.
Kaunista, mutta todella kylmää. Kostean höyryn ryydittämä kylmä ilma tuntuu polttavalta iholle. Sillan kaiteet ovat kietoutuneet miljoonien kristallien syleilyyn. Usvan seasta näkyy työläisten saunan edessä liikettä.  Höyryisen usvan hetkeksi hälvetessä näen, -näen hanureita. Laulujoutsenet ovat siellä ruokailupuuhissa pakkasesta piittaamatta. Päätä ei palele kun sen välillä kastelee. Hulluja, vesikin on niin kylmää että taimet ovat varmasti karanneet poolien syvimpiin kuoppiin.