Ota nyt näistäkin selvää…

Sumukorento
helmikuu 18, 2012
Nelisen viikkoa vielä
maaliskuu 4, 2012

Ota nyt näistäkin selvää…

No niinhän siinä kävi että harjoitusrahat joutuu maksamaan. Vaikka kuinka huolellisesti yritin varautua kaikkeen, niin huomaamatta jäi jonkun viimekesäisen salaman rikkoma kontaktori jonka tehtävänä oli huolehtia vesijohtotilan lämmityksestä. Näytti siltä että vain jään rikkoma vesimittari menisi vaihtoon kun ruuvarilla tehdyn hätäkytkennän avulla sain lämmityksen toimimaan.
Johtuiko varaajan vastuksen puhkipalaminen myös tästä, jää arvoituksesksi. Nimittäin, veden kytkemisen jälkeen alkoi vastus vuotamaan. Sitä vettä sitten lapettiin ämpäritolkulla lavuaariin, sillä Willa Lohen viisaat rakentajat olivat jättäneet varaajatilasta viemärin pois. No lopuksi vastus saatiin irti ja uutta lähdettiin tilalle hankkimaan. Kytkennät olivat sitä luokkaa että arvelin tarvitsevani pommiryhmän apua. Lopuksi selvisi että vastus oli vanhempi kuin yksikään Onnisen myyjistä eikä korvaavaa enää löytynyt, ehkä onneksi. Päätin hommata uuden varaajan. Ties milloin olisi jokin muu osa lauennut ja sama souvi olisi ollut jälleen edessä. Kyllä nyt kelpaa vieraiden kylpeä uuden varaajan lämmittämällä vedellä.