Nälkäisiä taimenia, tyytyväisiä kalamiehiä

Hungry Trout, Pleased Fishermen
maaliskuu 17, 2012
Onpas taimenet hölmöjä
maaliskuu 18, 2012

Nälkäisiä taimenia, tyytyväisiä kalamiehiä

Lauantaiaamu valkeni tihkuisena ja harmaana. Ehkä myös hieman liian kylmänä sumukorento pintaperhokalastusta silmällä pitäen. Kuitenkin kaksi intohmoista perhokalastajaa lähti tarpomaan upottavien hankien halki kohti alakoskien sumaripaikkoja.
Vielä on hieman aikaista hyville hätsingeille. Virtaa pitkin lipui kuitenkin korri tai kaksi silloin tällöin. Koskensaaren kosken suvannon niskalla näkyi neljä tuikkivaa kalaa. Niitä on tähän aikaan vuodesta lähestyttävä varovaisesti. Kun pääsee kaloja häiritsemättä sopivan heittoetäisyyden päähän on perho tarjottava varovaisesti etteivät tuikkivat taimenet häiriintyisi. Jes, kiinni on. Varovainen väsytys ja taimen haaviin. Kyllä nämä nuoret miehet ovat taitavia. Kaksi kalaa pintaperholla nimeltään Sumulaattori ja yksi mustalla nymfillä.
Taimenet 47cm, 47cm ja 50 cm. Hieno saalis.