Läsäkosken rauhoituksesta ja kalastuksesta

Mitä tapahtuukaan yön pimeydessä
elokuu 16, 2012
Erilainen koski
syyskuu 17, 2012

Läsäkosken rauhoituksesta ja kalastuksesta

Viime vuonna Läsäkoskella kalastettiin siihen asti kunnes veden lämpötila alkoi olla alle 10C ja kalojen liikehdintä enteili kutua. Tarkemmin sanoen syyskyyn loppuun. Rauhoituksen alkamisen siirtämisestä biologisin perustein ei näyttänyt olevan haittaa kudulle, koska pesiä löydettiin 41kpl.
Tänä syksynä jatkamme jälleen kalastusta ELY-keskuksen luvalla samaan tapaan. Tarkkailemme veden lämpötilaa sekä kalojen käyttäytymistä. Vesi on vielä 14C, joten Läsäkoskella kalastellaan todennäköisesti lokakuun alkuun asti.
Varauksia voi tehdä verkosta www.lasakoski.fi tai soittamalla numeroon 0400 401 628.
P.S. Koskissa on hienoja kaloja ja majoitustilaa löytyy. Tervetuloa.

Viime vuonna Läsäkoskella kalastettiin siihen asti kunnes veden lämpötila alkoi olla alle 10C ja kalojen liikehdintä enteili kutua. Tarkemmin sanoen syyskyyn loppuun. Rauhoituksen alkamisen siirtämisestä biologisin perustein ei näyttänyt olevan haittaa kudulle, koska pesiä löydettiin 41kpl.
Tänä syksynä jatkamme jälleen kalastusta ELY-keskuksen luvalla samaan tapaan. Tarkkailemme veden lämpötilaa sekä kalojen käyttäytymistä. Vesi on vielä 14C, joten Läsäkoskella kalastellaan todennäköisesti lokakuun alkuun asti.
Varauksia voi tehdä verkosta www.lasakoski.fi tai soittamalla numeroon 0400 401 628.
P.S. Koskissa on hienoja kaloja ja majoitustilaa löytyy. Tervetuloa.