Nyt ne ovat täällä, sumarit nimittäin.

Läsäkosken kalastus aloitettu
maaliskuu 22, 2013
Tänään oli jo parempi päivä
maaliskuu 24, 2013

Nyt ne ovat täällä, sumarit nimittäin.

Noin viikko myöhempään kuin viime vuonna. Kyllä niitä odotettiinkin, mutta nyt se alkoi. Läsäkosken sumarit alkoivat kuoriutua tänään heti kun aurinko pilkahti pilvien lomasta. Ei niitä kovin paljon ollut, mutta kuitenkin kymmeniä. Suurin osa hangella, mutta muutamat lepattivat jo virran pinnalla. Kalat eivä niitä vielä vähiä huomanneet mutta huomenna on luvattu parempaa keliä joten odotan huomenna julmasti parempaa päivää.
Kalaakin tuli, joskin nymfillä. Ihan tyydyttävän komea 45:nen. Kyllä oli kalamiehen ilme saaliista muikeana. Onneksi uskoi ja meni neuvottuun paikkaan kalastelemaan.

IMG_3211-2

IMG_0368-2

IMG_0369-2