Korrituhon jälkeen uutta pukkaa

Tänään oli jo parempi päivä
maaliskuu 24, 2013
Mezzocorri
huhtikuu 4, 2013

Korrituhon jälkeen uutta pukkaa

Muutama kylmä yö tappoi melkein kaikki kuoriutuneet hankikorrit. Ne olivat yrittäneet löytää suojaa perhokalastajien jalanjäljistä pääsemättä kuitenkaan kylmää pakoon. Raatoja lojui kaikkialla pitkin polkuja. Kalatkin olivat flgmaattisia nuo pari päivää.
Tänään oli mukavan lämmintä. Korreja kuoriutui runsaasti ja varsinkin Myllysuvannon taimenet olivat erittäin aktiivisia. Taimenet tuikkivat koko iltapäivän. Syöntihalu oli suuri kun jo leuoilleen saaneet kalat nousivat aina uudestaan perhoihin. Kokoluokka oli kaksivuotiaista aina vähän yli viisikymppisiin senttiä.
Tänään oli esimakua siitä mitä tapahtuu kun ensimmäinen yö on plussan puolella. Olisikohan tulossa superhätsinki?
siimalentaa
aurinkoista