Korrituhon jälkeen uutta pukkaa
maaliskuu 31, 2013
Joku sanoi sumaritaimenia laihoiksi.
huhtikuu 7, 2013

Mezzocorri

Pitkän linjan perhokalastaja kehittelee “tuotettaan”, perhoa, hartaasti ja huolellisesti. Kun se vihdoin on valmis, sillä kalastetaan hartaasti ja siihen luottaen. Ahtolle prosessi on tuttu. “Halusin saada perhoon räpistelevän korrin vaikutelma, sellaisen joka on jo osittain vajonnut veteen” . Perhon runkoon on käytetty metson pyrstösulan siikaskimpusta punottua” köyttä”. Siipinä taas kimppua metson siipisulan biotseja. Ne ovat läpinäkyvämpiä ja pehmeämpiä kuin hanhen tai kalkkunan vastaavat. Lopputulos luo hyvin pettävän vaikutelman korrin siivistä. Eikä olekaan mikään ihme että tuolla perholla on saatu monia kaloja täältä Läsältä. Eilen suurin oli 58cm komea taimenkolli. Kyllä veti suun muikeaksi. Voiko kokonaisuus olla nautittavampaa?
Niin, ja korrit jatkaa kuoriutumistaan. Taimenet niitä pinnasta vaan napsii.

mezzocorri

ahto58