Heinäkuussa vapaana paljon päivälupia.

Korrikauden alussa päivälupia ilman majoitusta
maaliskuu 1, 2017
Läsäkoski 2018 on nyt varattavissa.
marraskuu 15, 2017

Heinäkuussa vapaana paljon päivälupia.

Heinäkuun päiväluvat ovat nyt varattavissa.

Heinäkuu on pupa- ja päivänkorentojäljitelmillä kalastuksen huippuaikaa.
Kesäkuun alkupuolen kokemuksien mukaan taimenet ovat oppineet ruokailemaan pinnasta. Pintovia taimenia näkyy nykyään sopivissa hätsingeissä kymmenittäin jo pelkästään Niskakosken alueella. Monia yli 60cm kaloja on saatu "hassutettua" pieniin pintaperhoihin. Kalastus on klassisen haasteellista, mutta myös erittäin palkitsevaa.

Henkilöpaketin hinta laskee hieman 10.7. ja samalla kalastaja varautuu itse tuomaan vuodevaatteensa tai vaihtoehtoisesti makuupussin. Vuodevaatteet voi toki eri korvaista vastaan pyytää meiltä tuon ajankohdan jälkeenkin.
Tästä varaamaan