Kartanon maanläheinen historiaa henkivä tunnelma ja alueen upea luonto tarjoavat loistavat puitteet tärkeän juhlasi järjestämiseen, jonka voit viimeistellä haluamallasi tavalla. Kartanoltamme saat tarvittaessa myös täyden palvelun juhliesi viettoon. Vaalimme perinteitä ja tarjoamme Sinulle ja seurueellesi lähialueen tuottajien tuotteita kokemuksella ja ammattitaidolla toteutettuna.

Häät ja juhlat


Läsäkosken kartano on suosittu häidenviettopaikka. Kuten ennen vanhaan oli tapana, kartanon huoneet jaettiin ajankäytön mukaan. Keltaisessa salissa järjestettiin juhlatapahtumat. Välihuoneessa nautittiin arkipäivin ateriat. Aterioiden jälkeen naiset ja miehet vetäytyivät omiin tiloihinsa lepäilemään tai jatkamaan päivän askareitaan. Siitä seurasi nimitykset naisten ja miesten huone. Näiden huoneiden lisäksi ”köökin” vieressä on tarjoiluhuone johon yleensä katetaan seisova pöytä.
Kysy tästä

Kokoukset


Läsäkosken kartano sopii erinomaisesti myös kokouksien, tyky-, tyhy-, virkistys- tai tiimipäivän viettämiseen. Neljässä huoneessa tiimit voivat hioa ”casejaan” rauhassa jonkä jälkeen keltaisessa salissa ne vedetään yhteen ja analysoidaan. Laajoilla nurmikentillä myös liikuntarajoitteiset pääsevät turvallisesti liikkumaan vaikkapa frisbee-golfia pelaamalla. Liikuntahenkisemmät voivat vaellella pitkin Myllysaaren polkuja kosken rauhoittavaa kohinaa kuunnellen ja ainutlaatuista lehtoluontoa ihaillen.


Häiden suunnitteluun

Salit Pöydät Tuoleja Lisätuolit Paikkoja
Keltainen sali 8 6 (8) 48
Välihuone 2 8 (2) 16
Miesten huone 2 6 (2) 12
Yhteensä 80 - 94

Kokouksen suunnitteluun

Salit Pöydät Tuoleja Lisätuolit Paikkoja
Kokoussali 8 6 (8) 48
Tiimihuone 1 2 8 (2) 16
Tiimihuone 2 2 8 (2) 16
Yhteensä 10 - 36