Hinta:

520

Lue lisää

Majoituspaketti

Majoituspaketti Willa Taimenessa 6 hengelle. Paketti soveltuu niille jotka arvostavat omaa rauhaa ja sitä että voi suunnitella kalastuksen ryhmänsä kesken. Paketti sisältää kalastusoikeuden kasittäen koko Läsäkosken koskialueet. .

21

Tuntia

1-6

Kalastajalle

Kalastusvene

Voit vuokrata katsastetun vuokraveneen moottoriveneen kuljettaja/oppaalla kalastaaksesi järvellä. Silver Hawk 540 Mercury 100hp veneeseemme mahtuu oppaan lisäksi hyvin 2 kalastajaa. Tarvittaessa neljäkin mahtuu mukaan. Oppaan kanssa on mukava kierrellä järven ”hot spotteja” kuhan, ahvenen tai hauen terävää tärppiä odotellen.

4

Tuntia

1-4

Kalastajalle

Hinta:

280

Lue lisää

Hinta:

35

Lue lisää

Perhokalastusvälineet

Ei hätää, vaikka olisi vain heittokalastusvälineet mukana. Meiltä voit vuokrata perhokalastusvälineet ja perhot tarvittaessa. Vapa ja siima ovat luokkaa #5 ja juuri sopivat Läsäkoskelle. Pakettiin sisältyy rasiallinen perhoja, joilla pääset alkuun taimenen ja muidenkin lajien kalastuksessa.

21

Tuntia

1

Kalastajalle

Hinta:

45

Lue lisää

Kahluuvarusteet

Kahluuhousut ja kengät mahdollistavat mukavan ja turvallisen liikkumisen perhokalastaessa. Housut pitävät sinut kuivana ja asianmukaisella pohjalla varustettu kenkä ei niin helposti lipeä liukkailla kivillä. Kahluusauva viimeistelee turvallisemman liikkumisen kovemmassa virrassa.

21

Tuntia

1

Kalastajalle

Kalastusopas

Kalastusopas ei ole kalakaverisijoka kalastaa kanssasi. Asiakas kalastaa ja opas pitää asiakkaastaan huolta ja huolehtii mahdollisimman tehokkaasti turvallisuudesta sekä että asiakkaan elämykset olisivat myönteisiä ja muistiin jääviä.
Opas pitää huolta asiakkaastaan 4 tuntia.
Tähän sisältyy kahvi jokivarressa.
Lisätunnit 40€/t
Eväät 15€
Perhot 2-10€/kpl