Korona epidemian vaikutukset Läsäkosken varauksiin.

Läsäkoski toimii normaalisti mutta tehostetuin hygieniatoimenpitein. Ohjeistamme vieraitamme toimimaan siten että fyysinen altistus toiselle rajoittuu mahdollisimman pieneksi ja lyhytaikaiseksi.
Läsäkosken kartano muistuttaa, että vastuu koronaturvallisesta vapaa-ajan vietosta on viime kädessä kullakin itsellään. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan majoittamaan vieraamme yksi henkilö/seurue per huone.
Muista suojaetäisyys, käytä sisätiloissa hengityssuojainta sekä pese käsiäsi huolellisesti ja usein. Lisäksi tarjoamme desinfiointiainetta kosketuspintojen omaehtoiseen puhdistamiseen.
Muista että jokainen on itse vastuussa omasta sekä toisten terveydestä kaikissa tilanteissa. Ruokailu on syytä järjestää siten että samassa ryhmässä/autokunnassa matkustavat hoitavat sen oman ryhmänsä keskuudessa, jonka jälkeen jäljet siivotaan ja pinnat desinfioidaan. Näin seuraava ryhmä voi aloittaa turvallisemmin oman sessionsa. Kun tiloissa liikutaan, suosittelemme pitämään maskia.

Aluehallintovirastojen määräykset kokoontumisrajoituksista eivät koske yksityistilaisuuksia. Yksityistilaisuuksia ovat kaikki yksityisluonteiset tapahtumat, jotka eivät ole yleisölle avoimia. Suosituksena on, että näissäkin tilaisuuksissa noudatetaan yleisiä ohjeita hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja muista järjestelyistä, joilla estetään koronavirustartuntoja Vuokramökissä kokoontuminen ystäväporukan kesken on yksityistilaisuus eivätkä kokoontumisrajoitukset siis koske mökkilomia.