Läsäkoski

Villin taimen perhokalastus ja koskikalastus Keski-Suomessa, Läsäkoskella on maailmanluokan tasoa.
Tarjoamme myös Puulan rotevien haukien perhokalastusta sekä kuhan jigikalastusta Puulan syvissä vesissä

parasta villin taimen perhokalastusta Keski-Suomessa

Taimenen kalastus ei tästä juuri parane

Läsäkoski, villin taimen perhokalastus ja koskikalastus Keski-Suomessa.

Hyvä majoitus, sauna ja puhtaat lakanat on hyvä lähtökohta onnistuneelle villin taimenen perhokalastus kokemukselle.
Runsas, voimakas villi taimen kanta koskessa ja suvannoissa kruunaa muistiin painuvan kokemuksen. Tule Läsäkoskelle kokemaan kuinka villi taimen valloittaa sydämesi.
Läsäkoskoski on mielenkiintoinen ja suosittu perhokalastus kohde ja tarjoaa parasta villin taimen perhokalastusta Keski-Suomessa. Taimenen alamitta ei ole ongelma täällä. Kaikki taimenet lasketaan vapaaksi koska luonnossa syntyneitä ja niitä suojellaan. Luonnon taimenen merkkinä on rasvaevä ja se löytyy kaikilta Läsäkosken taimenilta.

parasta villin taimen perhokalastusta Keski-Suomessa
villin taimen perhokalastusta Läsäkoskessa

Läsäkoskelta löytyy vapaa-ajankalastajalle kaikki suosituimmat kalatusaktiviteetit

Läsäkoski – Parasta villin taimen perho- ja koskikalastusta Keski-Suomessa

Läsäkoskesta sanottua

smile Muutamia reissuja Läsälle heittääneenä, yksi parhaista paikoista Suomessa. Haastetta ja väkivahvoja kaloja löytyy.

smile Missään en ole nähnyt näin paljon hyppiviä taimenia illalla

smile Huippukoski ja upeat puitteet joka tavalla. Taimenet ovat pulskassa kunnossa ja vahvoja kavereita.

smile Upea koski, kaunis luonto. Suosittelen lämpimästi.

smile Erittäin hyvä. Mökin varustelutason kuvaus  netissä “Hyvä” kannattaisi muuttaa “varsin hyvä”ksi

smile Kaikki bojot. +++++

smile Olen todella tyytyväinen

smile Olen todella tyytyväinen

Läsällä koet 

Villi taimen pro –kohde

Läsäkoskessa kalastus tapahtuu täysin luonnontaimenen ehdoilla, eikä pyyntikokoisia taimenia tai kirjolohia istuteta. Suomessa näitä kohteita on vain kaksi.

Keski-Suomen suurimman kalastusalueen

Koskivettä on noin 2 kilometriä. Taimenia kuhisevaa vettä enemmän kuin muissa kohteissa kaikki vain sinulle yhdellä luvalla. Täällä voit kalastaa rauhassa ilman tungosta. Läsäkoski tarkoittaa parasta villin taimen perhokalastusta Keski-Suomessa

Perhokalastuksen huippuhetket ja haasteet

Villi taimen on arvostettu haasteellinen vastustaja. Illan hyppynäytökset voivat raastaa perhon valinnan vaikeudella. Taimenet ovat välillä tarkkoja valinnassaan. Kaiken osuessa kohdalleen voi palkkiona olla kokemus jota kerrotaan isältä pojalle, tai äidiltä tyttärelle.

Ainutlaatuisen koskilehdon

Läsän keskikosket ovat saarien ja virtojen sokkelo johon pääset tutustumaan kalastajana, valokuvaajana tai retkeilijänä. Polkuverkoston kautta pääset tutustumaan helposti upeaan koskiluontoon. Välipalan voi nauttia nuotiopaikalla tai taukopaikalla viivähtäen.

Puulan kalaisat vedet

Viistokaiulla ja moottorilla varustellun tukevalla alumiiniveneellä pääset itsenäisesti tutustumaan Puulan syvänteiden ja karikkojen kalaisaan maailmaan. Tämä onnistuu myös hieman suuremmasta oppaan kuljettamasta veneestä.

parasta villin taimen perhokalastusta Läsäkoskessa

Suunnittele kalastuksesi Läsäkoskelle

Läsäkoskelta löytyy vapaa-ajankalastajalle kaikki suosituimmat kalatusaktiviteetit. Monipuolinen koskimiljöö villeine kaloineen soveltuu vaativallekin perhokalastajalle. Täältä löydät parasta villitaimen perhokalastusta Keski-Suomessa.

Läsäkoski on Mäntyharjunreitin reittikoski. Se sijaitsee Kyyveden ja Puulaveden välisellä kannaksella. Nämä suuret kalaisat järvet sovetuvat erinomaisesti vapakalastajalle. Puulavedestä on mahdollisuus saada järvilohi tai taimen saaliiksi. Kummassakin järvessä on vahva kuha-, ahven- ja haukikanta. Lisäksi on mahdollista tavoittaa tyyninän päivinä pinnalta tuikkivia siikoja.

Kuhan kalastusta Puulan Vuojaselällä

Suosituimmat tuotteemme

Ryhmäpaketti

Paras vaihtoehto omalle ryhmälle järjestää majoitus, kalastus sekä muut aktiviteetit oman aikataulun mukaisesti.

Henkilöpaketti

Yksin majoittuvalle ja kalastavalle tai pienemmälle ryhmälle sopiva vaihtoehto.

Kalastusopas

Oppaan avustamana sinulla on parempi mahdollisuus ikimuistoisiin kokemuksiin. Vakuuttuneena oikeasta paikasta ja vieheestä, voit keskittyä täysillä itse kalastukseen.

Kalastusvene + opas

Voit vuokrata katsastetun moottoriveneen jota kuljettaa ammattitaitoinen kalastusopas. Oppaan kanssa on mukava kierrellä järven ”hot spotteja” kohdekalan terävää tärppiä odotellen.