Läsäkoski

Villin taimenen koski

Taimenen kalastus ei tästä juuri parane

Hyvä majoitus saunoineen ja puhtaine lakanoineen on hyvä lähtökohta onnistuneelle taimenen kalastus kokemukselle. Runsas, voimakas villi taimen kanta koskessa ja suvannoissa kruunaa muistiin painuvan kokemuksen. Tule Läsäkoskelle kokemaan kuinka villi taimen valloittaa sydämesi.

Läsäkoskoski on mielenkiintoinen ja suosittu kalastus kohde. Keski-Suomi voi tuskin tarjota parempaa mitä villin taimenen kalastus Läsäkoskessa voi olla. Taimenen alamitta ei ole ongelma täällä. Kaikki taimenet lasketaan vapaaksi koska ne ovat luonnossa syntyneitä. Siitä on merkkinä taimenen rasvaevä ja se löytyy kaikilta Läsäkosken taimenilta.

Läsäkoskelta löytyy vapaa-ajankalastajalle kaikki suosituimmat kalatusaktiviteetit.

Monipuolinen koskimiljöö villeine kaloineen soveltuu vaativallekin perhokalastajalle.

Läsäkoskesta sanottua

smile Muutamia reissuja Läsälle heittääneenä, yksi parhaista paikoista Suomessa. Haastetta ja väkivahvoja kaloja löytyy.

smile Missään en ole nähnyt näin paljon hyppiviä taimenia illalla

smile Huippukoski ja upeat puitteet joka tavalla. Taimenet ovat pulskassa kunnossa ja vahvoja kavereita.

smile Upea koski, kaunis luonto. Suosittelen lämpimästi.

smile Erittäin hyvä. Mökin varustelutason kuvaus  netissä “Hyvä” kannattaisi muuttaa “varsin hyvä”ksi

smile Kaikki bojot. +++++

smile Olen todella tyytyväinen

Suunnittele kalastuksesi Läsäkoskelle

Läsäkoskelta löytyy vapaa-ajankalastajalle kaikki suosituimmat kalatusaktiviteetit. Monipuolinen koskimiljöö villeine kaloineen soveltuu vaativallekin perhokalastajalle. Läsäkoski on Mäntyharjunreitin reittikoski. Se sijaitsee Kyyveden ja Puulaveden välisellä kannaksella. Nämä suuret kalaisat järvet sovetuvat erinomaisesti vapakalastajalle. Varsinkin Puulavedestä on mahdollisuus saada järvilohi tai taimen saaliiksi. Kummassakin järvessä on vahva kuha-, ahven- ja haukikanta. Lisäksi on mahdollista tavoittaa tyyninän päivinä pinnalta tuikkivia siikoja.

Suosituimmat tuotteemme

Ryhmäpaketti

Paras vaihtoehto omalle ryhmälle järjestää majoitus, kalastus sekä muut aktiviteetit oman aikataulun mukaisesti.

Henkilöpaketti

Yksin majoittuvalle ja kalastavalle tai pienemmälle ryhmälle sopiva vaihtoehto.

Kalastusopas

Oppaan avustamana sinulla on parempi mahdollisuus ikimuistoisiin kokemuksiin. Vakuuttuneena oikeasta paikasta ja vieheestä, voit keskittyä täysillä itse kalastukseen.

Kalastusvene + opas

Voit vuokrata katsastetun moottoriveneen jota kuljettaa ammattitaitoinen kalastusopas. Oppaan kanssa on mukava kierrellä järven ”hot spotteja” kohdekalan terävää tärppiä odotellen.

Läsällä koet 

Perhokalastuksen huippuhetket ja haasteet

Villi taimen on arvostettu haasteellinen vastustaja. Illan hyppynäytökset voivat raastaa perhon valinnan vaikeudella. Taimenet ovat välillä tarkkoja valinnassaan. Kaiken osuessa kohdalleen voi palkkiona olla kokemus jota kerrotaan isältä pojalle, tai äidiltä tyttärelle.

Ainutlaatuisen koskilehdon

Läsän keskikosket ovat saarien ja virtojen sokkelo johon pääset tutustumaan kalastajana, valokuvaajana tai retkeilijänä. Polkuverkoston kautta pääset tutustumaan helposti upeaan koskiluontoon. Välipalan voi nauttia nuotiopaikalla tai taukopaikalla viivähtäen.

Puulan kalaisat vedet

Viistokaiulla ja moottorilla varustellun tukevalla alumiiniveneellä pääset itsenäisesti tutustumaan Puulan syvänteiden ja karikkojen kalaisaan maailmaan. Tämä onnistuu myös hieman suuremmasta oppaan kuljettamasta veneestä.