Varaus-, majoitus- ja peruutusehdot

Läsäkosken Kartano Oy noudattaa kalastusoikeuksien ja majotuskohteiden vuokrauksessa näitä sopimusehtoja. Nämä ehdot sitovat kumpaakin osapuolta sen jälkeen, kun asiakas on maksanut Läsäkosken Kartano Oy:lle sopimusehdoissa mainitun varauksen maksusuorituksen.

Sisällys

Varausehdot

Varaus on vahvistettu kun Läsäkosken Kartano Oy on vastaanottanut varauksen maksusuorituksen ja merkitsee saapuneeksi vahvistamalla varauksen ja lähettämällä tästä varausvahvistuksen asiakkaalle. ja asiakas on maksanut varauksen maksusuorituksen ja vastaanottaa varausvahvistuksen varauksen yhteydessä ilmoittamaansa sähköpostiin. 

Mikäli asiakas ei hoida maksuja ajallaan, Läsäkosken Kartano Oy voi peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta.

Jos lomakohdetta ei oteta vastaan tai se otetaan vastaan myöhästyneenä, asiakkaalla ei ole oikeutta vuokran palautukseen. Jos asiakas keskeyttää varauksensa ja poistuu lomakohteesta ennen vuokra-ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta korvausta eikä asiakas ole oikeutettu vuokranpalautukseen.

Varatessaan kalastusoikeuden- ja/tai majoituksen asiakas ymmärtää ja sitoutuu siihen, että peruutukseen ja saapumatta jäämiseen sovelletaan em. tilanteissa (pandemia/epidemia) Läsäkosken Kartano Oy:n normaaleja varaus- ja peruutusehtoja.

Peruutusehdot

Jos peruutus tapahtuu alle 2 kuukautta ennen varauksen alkua veloitetaan koko varaussumma.
Jos peruutus tapahtuu aiemmin kuin 2 kuukautta, veloitetaan ensimmäisen vuorokauden hinta.

Jos peruutettu jakso vuokrataan toiselle veloitetaan 60€ käsittelykulut, ja palautetaan mahdollinen loppusumma vuokrahintojen erotuksesta.

Varauksen peruutukset maailmanlaajuisen tai paikallisen epidemian tai pandemian ( esim. COVID-19, koronavirus) aiheuttamien matkustusrajoitusten takia tai asiakkaan oma päätös olla käyttämättä varaustaan tai keskeyttää varaus eivät muodosta Force majeure tilannetta.

Varauskohteessa oleskelu

Varauskohde on asiakkaan käytettävissä yleisimmin tulopäivänä klo 15 tai 18 alkaen. 

Majoituksen ja avainten kohdekohtaisesta luovutuskellonajasta ja tavasta on maininta varausvahvistuksessa, jonka asiakas on velvollinen tarkastamaan.

Vuokraan sisältyy varatun kohteen käyttöoikeus varatulle ajalle. Normaalit energiakulut, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät hintaan.

Lakanat ja pyyhkeet eivät sisälly vuokraan, ellei majoituskohteen kuvauksessa toisin mainita. Asiakkaan on käytettävä lakanoita. Lakanat ja pyyhkeet voi tilata varauksen yhteydessä mikäli ne eivät sisälly kohteen vuokraan. Asiakkaan tulee varmistaa lakanoiden ja pyyhkeiden saatavuus ennakkoon kohdekuvauksesta tai  asiakaspalvelusta.

Varauskohteen yleisestä siisteydestä varauksen aikana huolehtii asiakas itse.

Varauskohdetta saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu varauskohteen kuvauksessa vuodepaikkamääränä tai mitä varauskohdetta varattaessa on sovittu. Juhlista ja muista tilaisuuksista tulee sopia ennakkoon Läsäkosken Kartano Oy:n kanssa.

Teltan ja asuntovaunun tai vuokrattavien välineiden (esim. kylpypalju) käyttö Varauskohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Tupakointi ja suitsukkeiden polttaminen tms. on kielletty kaikissa varauskohteen sisätiloissa. 

Lemmikkieläimen tuomisesta varauskohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä. Lemmikkieläimen saa tuoda vain kohteisiin, joissa se on sallittu.

Läsäkosken Kartano Oy:n oikeus peruuttaa varaus

Ylivoimaisen esteen (force majeure), vesitilanteen, vedenlämpötilan, kalan kudun, kalantutkimuksen tai muun syyn niin edellyttäessä Läsäkosken Kartano Oy voi peruuttaa varauksen ja kalastusoikeuden. Pidätämme oikeuden muuttaa sääntöjä.

Asiakkaalla on tällöin oikeus siirtää maksettu varaus toiseen valitsemaansa ajankohtaan tai seuraavalle kaudelle. Mikäli asiakas haluaa perua tässä yhteydessä varauksensa palautamme varausmaksun josta on vähennetty käsittelykulu 60€.

Jos varaus joudutaan keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta.

Mikäli asiakas ei hoida maksuja ajallaan, voi Läsäkosken Kartano Oy peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta.

Asiakkaan velvollisuudet ja varauskohteen luovutus lähtöpäivänä

Asiakas luovuttaa varauskohteen ja sen avaimet lähtöpäivänä viimeistään klo 12. Varauskohteen ja avainten ja saalisraportin luovutuksesta on maininta varausvahvistuksessa, jonka asiakas on velvollinen tarkastamaan. Jos asiakas lähtee muuna aikana, on avainten luovutuksesta omistajan kanssa hyvissä ajoin etukäteen.

Asiakas on vastuussa varauskohteessa aiheuttamistaan vahingoista. Aiheutuneesta vahingosta on heti ilmoitettava varauskohteen omistajalle tai siitä vastaavalle. Asiakas on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot Läsäkosken Kartano Oy:lle.

Lomakohteen siivouksesta loman lopussa huolehtii asiakas itse.

Loppusiivoukseen kuuluu, että astiat tiskataan ja laitetaan paikalleen, roskat viedään jätepisteeseen, tyhjät juomapullot ja – tölkit viedään pois, huonekalut laitetaan paikoilleen. Ruokatarvikkeet viedään pois tai ne viedään jätepisteeseen. Piha-alue ja grillipaikka jätetään siistiin kuntoon. 

Asiakas on velvollinen korvaamaan laiminlyönneistä aiheutuvat siivouskustannukset ja mahdolliset lisäkulut niiltä osin, kun ne ylittävät normaalit siivouskustannukset (160€).

Mikäli asiakas on vuokrannut lakanat ja pyyhkeet tai ne sisältyvät vuokrahintaan, tulee ne jättää pinoon sängyn päälle.

Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Lomakohde on poistuttaessa jätettävä siistiin kuntoon. Asiakas on velvollinen maksamaan lomakohteen siivoamisesta aiheutuvat kulut siinä tapauksessa, että lomakohteen sisätiloissa on tupakoitu tai siivousta ei ole suoritettu tai se on suoritettu puutteellisesti ja varauskohteen huoltaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista.

Läsäkosken Kartano on perustettu arvoille, joissa luonnontaimenen ja sen ympäristön kunnioittaminen on keskiössä. Läsäkoski tukee ja tutkii luonnollista taimenkantaa sekä harjoittaa kestävää kalastusta.

©  Läsäkosken Kartano 2024

Varaa kalastus

Majoitus

Hyvä tietää

Sijainti